Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Monique Dohmen (maandag, 25 februari 2013 16:30)

  Hoi Jan,

  Frank en ik hebben naar de foto's van jou schilderijen gekeken. Wat zijn die mooi!!! Ik kan helaas niet het komend weekend anders was ik naar je expositie komen kijken.
  Dag Jan, nog heel veel schilderplezier
  Groetjes Monique Dohmen en Frank

 • #2

  Deirdre Desta (donderdag, 28 februari 2013 00:45)

  Hallo Jan & Co,
  Zondag zien we elkaar, want dan kom ik naar je expositie! Ik verwacht er rond 3 uur te zullen zijn. Ik ben heel benieuwd. Succes en tot dan!
  Liefs,
  Deirdre

 • #3

  Kim Koelewijn (donderdag, 28 februari 2013 16:24)

  Hallo Jan. Ik ben je nicht uit Amerika. Wat een prachtige schilderijen! De giraffe met die grote stippen en dat varken met die mooie kleuren erachter vind ik het mooist. En dat beest met die stekels ook. En die koe! Ik kan niet kiezen, ik vind ze allemaal heel mooi. Ik heb gehoord dat mijn ouders naar de expositie komen. Dat wordt vast een leuk feest. Gefeliciteerd!
  Groetjes!
  Kim

 • #4

  Marianne (zondag, 16 juli 2023 20:29)

  Hallo Jan, wat was het leuk om jou en je moeder weer eens spontaan te ontmoeten tijdens onze vakantie in Limburg. En nog leuker om te zien dat jij zulke prachtige schilderijen maakt! Wat een mooie kleuren en vrolijkheid! 'Het taartje' pronkt nu op onze zolder etage in Leiderdorp. Onze dochters kijken er elke dag naar en we gaan dus nog vaak aan jullie denken. Geniet van het schilderen en wij wensen je alle goeds! Liefs, Marianne (de dochter van Marij)